Als je deze zomer lekker in je tuin wilt liggen, is het wel fijn als niet alle buren met je mee kunnen kijken. Privacy is wel zo lekker. Denk daarom eens aan schuttingen hardhout. Schuttingen hardhout zijn stevig, duurzaam en nog mooi ook! Zo hebben je buren wat anders om naar te kijken en kun jij rustig je gang gaan in je eigen tuin. Ook schuttingdeuren, poortdeuren en trellissen zijn in hardhout verkrijgbaar. Zo maak jij je tuin in een mum van tijd tot jouw privé-paradijs!

Schuttingen hardhout gaan lang mee

Schuttingen hardhout hebben diverse voordelen, maar de belangrijkste is toch wel dat ze erg lang mee gaan. Je hoeft niet iedere paar jaar een nieuwe schutting te zetten. Dat scheelt natuurlijk veel tijd, geld en energie. Je hoeft de schuttingen hardhout niet te beitsen of te schilderen. Je kunt ‘m gewoon mooi laten vergrijzen of behandelen met houtolie zodat de kleur behouden blijft. De schuttingen zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar en bij bovenstaand bedrijf kun je zelfs een schutting zelf ontwerpen. Zij plaatsen de schuttingen hardhout niet voor je, maar zijn wel altijd bereid om mee te denken over ontwerpen. Ook zagen zij de schuttingen hardhout graag voor je op maat. Op die manier kun je, zodra de schuttingen hardhout zijn geleverd, snel aan het werk om je schutting te zetten.

Schuttingen hardhout maakt je compleet met deuren

Een complete schutting rond je hele tuin is in veel gevallen niet handig. Je wilt toch ook de tuin in en uit kunnen, bijvoorbeeld met de fiets. Maak daarom je schuttingen hardhout compleet met een tuindeur van hardhout. Deze kun je bestellen met en zonder metalen ophangsysteem. De tuindeuren zijn verkrijgbaar in dezelfde stijlen als je schutting. Zo weet je zeker dat het eindresultaat er prachtig uit komt te zien.

Accessoires bestellen via de site

Als je eenmaal hebt besloten om een nieuwe schutting neer te zetten en je je bestelling wilt gaan plaatsen is het wel zo fijn als je ook het bevestigingsmateriaal er direct bij kunt bestellen. En dat kan! Sterker nog, je kunt je complete schutting online bestellen, je hoeft ‘m alleen nog maar “even” neer te zetten. Denk hierbij aan paalankers, schroeven, sloten, deurklinken, noem maar op. Zelf zorg je er voor dat de accu van je boormachine is opgeladen en je vrienden paraat staan om je te helpen en de bouw van de schutting kan beginnen.